Bostonkakku 2 kpl

 

1938834.jpg

 

1 annos pullataikinaa (1/2 l maitoon)

Täyte

75 g (3/4 dl)   voita tai margariinia
3/4 dl   sokeria
1 tl   vaniljasokeria
1 1/2 rkl   kanelia

Voiteluun
  munaa

Koristeluun
  mantelirouhetta ja/tai raesokeria

Valmista taikina ohjeen mukaan. Kohota liinan alla. Sekoita täytteen aineet. Voitele ja korppujauhota kaksi 2 l:n vetoista rengasvuokaa. Kauli taikina 40 x 60 cm:n kokoiseksi levyksi. Levitä sille täyte. Kääri rullaksi. Leikkaa 16 osaan (n. 4 cm:n paloiksi). Aseta palat vuokiin leikkauspinta ylöspäin. Kohota. Voitele ja koristele. Paista 175 asteessa n. 35 min