Bostonkakku 2 kpl
1 annos pullataikinaa (1/2 l maitoon) Täyte | |
75 g (3/4 dl) | voita tai margariinia |
3/4 dl | sokeria |
1 tl | vaniljasokeria |
1 1/2 rkl | kanelia |
Voiteluun | |
munaa | |
Koristeluun | |
mantelirouhetta ja/tai raesokeria |
Valmista taikina ohjeen mukaan. Kohota liinan alla. Sekoita täytteen aineet. Voitele ja korppujauhota kaksi 2 l:n vetoista rengasvuokaa. Kauli taikina 40 x 60 cm:n kokoiseksi levyksi. Levitä sille täyte. Kääri rullaksi. Leikkaa 16 osaan (n. 4 cm:n paloiksi). Aseta palat vuokiin leikkauspinta ylöspäin. Kohota. Voitele ja koristele. Paista 175 asteessa n. 35 min